You are the Goddess in your own life
 Manifesteer vanuit je Female Factor zodat Je Overvloed in jouw leven creëert
Persoonlijk, in je werk en in je liefdesleven,
 Uit onderzoek blijkt dat 80% van de vrouwen niet gelukkig is met haar eigen situatie.
Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze hard moeten werken. In alle rollen die we vertolken.
 Als moeder, onderneemster, partner, vriendin. En dan hebben we ook nog het gevoel dat we overal goed in moeten zijn. 
Maar we vergeten een hele belangrijke schakel waardoor we veel meer vanuit Flow komen en we minder hard hoeven te werken om meer balans, rust en succes te creëren. Ik kijk graag met je mee. 

Herken jij dit?

Als vrouw met vele petten op is het niet raar dat je, in de waan van de dag, niet meer voelt en oprecht geniet.

Bij meer dan 80%  van de vrouwen blijkt uit onderzoek dat ze niet gelukkig zijn in hun huidige situatie. Vaak is het een combi van werk/business stress, de taken thuis en alle verplichtingen in hun sociale omgeving. Overleven in plaats van Leven en Genieten. 

Je komt niet meer aan jezelf toe....Met alle gevolgen vandien.

Ik ga met je kijken waar voor jou de uitdaging ligt. Bewustwording is een deel van de oplossing. Ik wil graag de top 8 uitdagingen voor vrouwen met je delen. Tijdens ons onderzoek  ben ik erachter gekomen dat dit de belangrijkste pijnpunten zijn. En ik kan je nu al zeggen dat ik ze ook allemaal zelf heb ervaren.   

1.  Ben ik wel goed genoeg? Of is dagene wat ik doe wel goed genoeg

2.  Angst om fouten te maken

3.  Bang zijn voor afwijzing 

4.  Negatief Zelfbeeld 

5.  Je zelf op de laatste plaats zetten 

6.  Niet op je gevoel durven vertrouwen 

7. Je niet goed voelen over je lichaam 

8.  Niet kunnen loslaten

Het hoeft niet zo te zijn? Ondanks je drukke agenda, ondanks alle rollen die we vertolken of de omstandigheden waarin we zitten. Ook al gaat het even minder. Ik kan je laten zien dat het anders kan! Uit eigen ervaring heb ik het recept ontwikkeld, met de 7 ingredienten, die je leven zal veranderen. 

Ik nodig van je van harte uit om de videoserie te bekijken.  

Mijn ontdekkingsreis 
Mijn naam is Maleka.  
Ik werk al meer dan 20 jaar samen met vrouwen
Bijzondere vrouwen, unieke vrouwen, vrouwen met veel talenten.
Toch is gebleken dat de meeste vrouwen zich niet ' de Superheldin ' in hun eigen leven voelen.
Het is mijn missie om jou het inzicht te geven dat alle kracht en wijsheid al in je zit. Als Female Empowerment coach, spreker & inspirator is het mijn doel om bewustwording en verbinding te creëren. Ik laat je zien hoe je overvloed kunt ervaren door gebruik te maken van jouw Female Factor. In plaats van heel hard te werken juist vanuit flow creëren
Ik heb zelf ervaren hoe het is om alles te verliezen, inclusief mezelf! Mijn ontdekkingsreis was er één met vallen en opstaan waarin ik vanuit vertrouwen mezelf opnieuw ontdekt heb.
Hieruit is het Magische recept ontstaan. Inmiddels deel ik de ingrediënten van dit recept met vele vrouwen zodat ook zij vanuit deze Super Power kunnen manifesteren. Dit is wat ik jou gun!
Dus loop met me mee en maak kennis met het recept zodat jij liefde, geluk en succes op ieder niveau kunt creëren.
Want jij verdient het om de Goddess in je eigen leven te zijn. 
Klik op de botten voor de gratis videoserie.

Liefs Maleka 
De 3 Pijlers van The Female Factory
We gaan op 3 vlakken samen aan de slag. 

# Jij als vrouw
# Jij in jouw business/werk
# Jouw liefdesleven 

Manifesteer vanuit jouw intuïtie zodat je overvloed ervaart op al deze gebieden 

Jij als vrouw, want jij bent een Goddess. De intuïtieve krachtige sensuele vrouw 
Manifesteer vanuit je Fem Power in jouw business/werk vanuit flow
Verbinding en verdieping in je liefdesrelaties door je vrouwelijke intuïtie te begrijpen en erop te vertrouwen 
Start Nu Met De Videoserie
Gratis videoserie met het magische recept voor jouw vrouwelijke manifestatie. 
Het magische recept waarmee je dagelijks aan de slag kan. Wil jij weten wat de 7 ingrediënten zijn? 
Schrijf je dan nu in!
 Mijn bijzondere ontmoeting met Oprah Winfrey 
Kun je het geloven? Dat je voor Oprah Winfrey een reportage mag maken over het item 
" Women around the world "

Dat je vervolgens ook nog eens op de bekende gele bank met haar mag zitten om geïnterviewd te worden. 
Een reportage die in meer dan 30 landen uitgezonden is. 

Ik kan je zeggen, dit was een resultaat wat ik zelf niet eens had kunnen bedenken. Volledig gemanifesteerd vanuit mijn vrouwelijke intuïtie. 
Nog niet precies wetende wat ik deed, maar het werkte. 

Dat is hoe het universum werkt. 

Wanneer jij een wens hebt en deze met de juiste intentie in gang gaat zetten, creëer je magie. 

Wat is jouw wens? Wat wil jij manifesteren?

Wat ik precies heb gedaan deel ik met je in de Vip Fem Class zodat ook jij met het recept kan gaan werken waardoor ik bij Oprah kwam. 

Soms is het dichterbij dan je denkt. Hier de orginele opname.

Testimonials van onz samenwerkingspartners & deelnemers
Teckla Vlijter Febie 
Lead stylist Benelux Dyson
" Ik vind het meest bijzondere aan Maleka dat ze altijd tot de kern komt van je verhaal, uitdagingen of worstelingen. Zonder oordeel geeft ze inspiratie en stof tot nadenken. Door, voor jezelf, bij de kern te komen wordt er ruimte gecreëerd om er achter te komen hoe je verder wilt en daar kan en wil Maleka graag in met je meekijken. Als je helderder, voor jezelf, weet wat je wilt ben je beter in staat om te beslissen wat goed voor je is. De enorme gedrevenheid en haar ‘geen angst om spannende stappen te durven zetten’ maakt dat ze een voorbeeld is en maakt haar een vrouw met ballen! Ze laat je zien dat je in mogelijkheden en kansen gaat denken. Haar energie, enthousiasme en positiviteit maakt dat je graag bij haar in de buurt wilt zijn. Maleka is een vrouw die naar haar vrouwelijke intuitie handeld met een enorme visie. Voor mij zijn haar events/online programma’s een feestje is voor body en soul! "
Annemiek Wassink
Mind coach, Fem Power coach, nagelstyliste
"Maleka is een van de mooiste en meest inspirerende vrouw die ik ken. 
Ik mag nu 3 jaar samenwerken met haar en daarvoor ben ik super dankbaar! Ze geeft mij inspiratie, liefde, veel plezier en we hebben altijd lol! In het begin keek ik altijd naar haar op, maar ze laat je zien dat dat echt niet nodig is. Ze wil altijd het beste uit JOU halen. En dat doet ze dan ook bij mij. En zoveel geduld heeft nog nooit iemand bij mij gehad. Als ik zie waar ik stond en waar ik nu sta, dat is in geen woorden te omschrijven zo gaaf!
Maleka is echt een Power Woman! "
Bernie Allen (Ireland)
International Speaker-Lifecoach-writer-Entrepeneur 
" I first met Maleka over 10 years ago at a Champagne business reception, and it was her dynamic personality that drew me towards her, she has a natural ability to make women feel equal & very comfortable in her company. Watching her growth has been an amazing journey, the power she has in helping women grow not only in their business but in the inner self. As a Coach / Mentor / and Speaker Trainer myself, it is very important to have someone I can trust that I can confide in, and I found this wonderful trust quality in Maleka, she has guided me many times both in my business and personal life. “Whether you’re looking for a personal coaching, inspiration session or female empowerment all of us want someone who is engaging, authentic and full of Valuable insight. We want someone who understands where we are while challenging us to become the best we can be. These people are hard to find, but Maleka is one of them...in fact, she is one of the best. Having known her for years I have experienced her strength, depth and joy. She also coaches with wisdom that is rare. There comes a time in life when you come across someone who is exceptional at what they do, and Maleka is certainly one of those people. Bernie Allen. "
Yvonne van Duursma
Event Manager Forever Benelux 
" Al ruim 12 jaar werk ik als Event Manager samen met Maleka. Wanneer ik op zoek ben naar een host is Maleka de uitgewezen persoon om het event op professionele wijze te presenteren. 
Ze heeft weinig input nodig om gastsprekers goed en enthousiast aan te kondigen en host de dag op een mooie natuurlijke wijze. Ze denkt mee en heeft zelf ook vaak leuke creatieve ideeën voor net dat beetje extra sfeer. 
Ze is een professionele host, maar ook een training verzorgen draait ze haar hand niet voor om en zoekt altijd naar een manier om iedereen te raken en in beweging te krijgen. 
Zowel mentaal als fysiek, want een event beginnen en eindigen met een dansje maakt een event voor haar af. 
Maleka is voor mij een lieve, stralende, warme en zeer gepassioneerde dame op en naast het podium! "
Samira Nurgel
Wimperstyliste,receptioniste in Goede tijden slechten tijden
"Ik heb Maleka 5 jaar geleden leren kennen op een business event. Vanaf het eerste moment, was er een klik. Een mooie vrouw die kracht uitstraalt, met een goede vibe. Soms kom je in je leven iemand tegen die een indruk achter laat en waar je graag bij wilt houden. Hieruit is er een vriendschap ontstaan en daarnaast organiseert ze Female empowerment events. 
Zij leerde mij om uit mijn comfortzone te komen, met resultaat! Ook bij 1 van de belangrijkste keuze's in mijn leven en die van mijn 2 kinderen heeft zij mij waardevol advies gegeven waar ik nu elke dag van geniet in mijn leven door die verandering aan te gaan. Ze laat je voelen dat je op jou intuïtie mag vertrouwen. Ze gaat voor haar dromen, en maakt ze waar ze leert je hoe je het moet aanpakken... Wie wil dat nou niet? 
Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen want alles heeft een reden. Dank je wel lieve Maleka dat je met ons deelt dat je als vrouw er mag zijn en alles mogelijk is."
Mandy Rhonda 
Sexpert, spreker, trainer, schrijfster
"Ik ken Maleka sinds juni '16; toen we via Facebook en elkaars websites zagen dat er een gedeelde passie is voor vrouwen empowerment. Ze boekte mij als spreker voor de 2e en 3e editie van het Create Your Love Life Event en bood mij het podium waar ik altijd van droomde. 
Ze is de meest fantastische host, voor zowel haar gasten als voor de mensen die ze boekt voor haar events. 
De samenwerking voelde altijd professioneel en warm; een combinatie die ik nog niet veel ben tegengekomen. 
Ze gaat op haar intuitie af en neemt daarin haar verstand mee. Ze is één van de meest warme, inspirerende, creatieve en ondernemende vrouwen die ik ken en ik ben blij dat ze mijn collega en vriendin is."
  www.mandyronda.com
Testimonial Leoni van Rooy
FB Comments Will Be Here (placeholder)
Why Do You Like ClickFunnels?
Because It Is Amazing!
Better Than HTML
Connect met ons op Social Media
Presentatrice - Empowerment - Live events - Talkshow - Inspiratiesessie - coaching 
Heb je vragen? Stuur me dan een mailtje zodat ik met jou in contact kan komen.
Mail: info@createmylife.nl
Tel. +31-6-39 208 770
Maleka Bent Jamaa
The Female Factory - You are the Goddess in your own life - KvK: 17132356 - All Rights Reserved - @ Copyright 2018 - Privacy Policy